Tranebærgløgg

Hvis du lynhurtigt skal lave en gløgg, og ikke orker at drikke den færdigkøbte, er her et bud på en frisk gløgg, der nemt kan serveres uden alkohol, for børn eller dem der ikke orker.


Opskriften giver 4-6 glas gløgg.



1 liter tranebærjuice
1 dl friskpresset appelsinsaft
100 g dansk fast honning
2 dl vodka
100 g smuttede mandler
100 g tranebær
Kom tranebærjuice, appelsinsaft og honning i en gryde, og kog det op. Tag gryden af varmen, og tilsæt vodka.
Fordel mandler og tranebær i 6 glas, og hæld gløggen over. 
Servér straks.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Tranebærgløgg"

  1. Newyorkerbyheart

    >Dejligt med honning i, jeg tror at det vil tage lidt af den bitterhed, som jeg synes at tranebærjuice kan have 🙂 Jeg kom aldrig til at holde så meget af det, mens jeg var i USA, men min familie drak det i spandevis….

    Som altid, det ser godt ud, Louisa 😀

    KH
    B

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Ja, og denne er jo også alkohol-fri-venlig 😉
    Jeg kan ellers godt lide den bitterhed som tranebærrene har. Men jeg er også selv så sur og bitter, jo 😉

    KH L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *