Pasta med store rejer

Køb store rejer af bæredygtigt opdræt. Er de ikke bæredygtige, kan de være fulde af antibiotika-rester og opdrættet under dårlige forhold (kan du ikke få bæredygtige, så brug grønlandske).

Opskriften er til 2 personer


250 g frisk pasta
salt
4 fed hvidløg, hakket
olivenolie
200 g store rejer (af bæredygtigt opdræt)
1 smule hakket persille
salt

TILBEHØR:
100 g blandet salat
250 g små tomater i halve
1 håndfuld persille
balsamico
olivenolie
salt og peber

Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente i ca. 4 minutter eller efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Rist hvidløget i olie på en varm pande, så det tager en smule farve. Kom rejer på, og lad dem varme kort, hvis de er forkogte, eller lige blive lyserøde, hvis de er rå. Vend pasta og persille på panden med rejerne, og spæd med en smule kogevand. Smag til med salt.
Servér straks pastaen med salat af tomater, persille, eddike og olie, krydret med salt og peber.

TIP: Hvidløget får en skøn smag af at få lidt farve, men bliver bittert, hvis det får for meget.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

0 tanker om "Pasta med store rejer"

    1. Louisa Lorang Forfatter

      Tak Heidi
      Jeg er helt lykkelig nu Irma har store øko og ordenligt opdrættede rejer! Så kan jeg igen spise med 🙂

      Svar
  1. Signe

    Uh, pasta med store rejer, titlen siger selv sig, det er bare fantastisk. Dette spiste jeg også i Rom i efterårsferien, med en rigtig lækker ’sovs’ fra rejen.
    Bare en rigtig lækker middag 🙂
    Tænkt at kl. er 10, og man allerede kan drømme sig hen til aftensmaden!

    Svar
    1. Louisa Lorang Forfatter

      Hahahaha, ja, det med aftensmaden er det første jeg tænker når jeg vågner!
      Anbefalesværdige spisesteder i Rom modtages i øvrigt med kyshånd 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *