10 ting jeg er blevet afhængig af denne sommer!

10 TING JEG ER BLEVET AFHÆNGIG AF DENNE SOMMER:

10. Kokosolie
Efter en hel dag på stranden i saltvand, er mine ben såååå glade for at blive smurt ind i kokosolie. Det er heldigvis super nemt i denne varme, for olien er helt flydende, når det er så varmt.

9. Læsning!
Jeg er en gammel læsehest, men tre børn og gang-i-den, har gjort at jeg er MAX bagud på skønlitteratur. Heldigvis har hængekøjer og liggestole i solen, gjort, at jeg har fået læst næææsten en her bog (wow altså 🙄). den har stået på Kort Over Paradis af Knud Romer!

8. Vand med citrus
Normalt er det noget af det værste jeg ved. Jeg elsker vand med brus, men med citrus! Argh. Men denne sommer har jeg virkelig nydt, iskold vand med brus og citrus. Det MÅ være varmen!

7. Klipklappere
Jeg har (uden overdrivelse) været iført klipklappere siden start maj! Jeg har klippet igennem sand, by og skov i en sådan grad, at jeg har måtte købe nye, fordi de simpelthen blev slidt igennem. Seriøst klip-klap herfra!

6. Lang sommer-skjorte
Intet er bedre end en lang, luftig sommerskjorte, der tørrer på to minutter (læs: Kan vaskes og være klar lidt efter!), og som funker udenvover våd bikini, hvis man nu lige skal et smut i byen, ikea eller hjem fra stranden.

5. Dronningmølle!
Jeg elsker din fine sandstrand. ❤️

4. Rokkedysse-is
Genialt at lave is på egne bær! Disken bugner af kun røde is, og alle sammen smager vidunderligt! Jeg er fan! ( Og de ligger praktisk nok i dronningmølle ved siden af den fine strand)

3. BAM BAM
gammelt hit med Sister Nancy, der bare må spilles på repeat hele sommeren i år, sidste år, næste år….Forever! BamBam!

2. Fritter med remo
Der har ikke været sparet på fritterne denne sommer! Hornbæk Havn har stået for vores pinlige indtag af bunkevis af fritter med ekstra demo og iskold fadøl til mig! Fisken? Altså den friterede, der bør følges med fritterne? Den står jeg hellere selv for 😉.

1. Is-americano fra Emmerys.
Ingen morgen kan starte uden en iskold americano (kaffe med isterninger) og to skud vaniljesirup! Haps!

2 tanker om "10 ting jeg er blevet afhængig af denne sommer!"

 1. christensen

  Hej Louisa
  Har forsøgt at sende mail over de sidste 6 mdr. , vedrørende mulighed for at købe / – magasin JUL, som jeg desværre har fået slettet.
  Kan jeg download magsinet…..???
  Håber at denne besked modtages, – på forhånd tak.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *